4e Kennedymars Winterswijk-Arnhem weer een succes.

 

Het is alweer voorbij en we zijn blij dat alles goed is verlopen. Graag  willen we alle deelnemers die de tocht met succes hebben volbracht van harte feliciteren. Het is echt een flinke prestatie als je deze “zwaarste”  Kennedymars weet uit te lopen. Dit keer vertrokken we vanaf een nieuwe locatie t.w. partycentrum Nijenhuis, het bleek een prima plek hiervoor en we hopen  in de toekomst hiervan gebruik te kunnen blijven maken.

 

De weergoden waren met ons, geen vorst en gladheid op de weg gelukkig. Wel was het een donkere nacht en ook daarna bleef het zicht beperkt door flinke mist in de ochtend. Het slottraject vanaf Dieren over de Posbank had nog een verrassing in petto, daar was de sneeuw nog niet weggesmolten. Na de prachtige sfeerplaatjes

op de IJsseldijk met mist en winterse uiterwaarden volgde hier een prachtig winters bos- en heuvellandschap waar het rustig wandelen was. Van autoverkeer geen last want de Posbank was nog afgesloten op één toegangsweg na. Wel sprak menig wandelaar naderhand over glibber- en glijrisico op dat deel van het parkoers. Ondanks dat waren alle deelnemers ruim op tijd binnen. De “snellen” arriveerden in het begin van de middag, de laatsten beklommen kort na vijven de trappen naar de Ciko`66 kantine waar zij onder luid applaus begroet werden voordat zij hun diploma in ontvangst konden nemen. Voor hen die deze tocht voor de 4e keer liepen lag het speldje “Varsseveld” al klaar. “En volgend jaar dan”  vroeg een deelneemster. Ze was bang dat het volgende speldje “Doetinchem” niet  meer op het medaillelint zou passen. Wellicht hebben we hier een oplossing voor. Want ook wij willen nog even doorgaan tot nr 10 “Arnhem”.

 

En natuurlijk dank aan alle medewerkers.  Zij waren weer bereid uren, en menigeen één etmaal lang zich in te zetten voor deze mars. En dan doen we degenen die ook in de voorbereiding meewerkten nog te kort want ook daarbij hebben we reuze goede hulp.

Het liep allemaal weer gesmeerd. Iedereen werkt positief mee en al menigeen was voor de 4e keer present. Wat dat betreft ligt het percentage hoger dan bij de wandelaars. Gelukkig maar want de ervaring die opgebouwd wordt is heel wat waard. Al het werk van broodjes smeren, pijlen, fotografie, pendelen, bar, stempelen, tassen sjouwen, transport, EHBO, controle, begeleiden tot weer pijlen verwijderen is bij elkaar een hele berg werk die is verzet. Alle medewerkers hierbij nogmaals dank hiervoor, het was weer fantastisch. We hopen dat jullie voldaan zullen nagenieten.

 

Moe maar tevreden konden we de CIKO`66 kantine opruimen, de laatste presentjes aan medewerkers uitdelen en terugzien op een geslaagde 4e editie. We kregen vele positieve reacties en hier en daar opbouwende opmerkingen waarvoor dank.  Wil je nog reageren dan kan dat via het gastenboek op deze site. Wil je nog het korte Nieuwsitem zien dat TV Gelderland uitzond over onze tocht kijk dan op  http://www.omroepgelderland.nl/ .

 

Menig wandelaar vertrok met de opmerking “tot volgend jaar”. We hopen in 2014 ons 1e lustrum te mogen meemaken.  De 5e editie staat gepland voor  vrijdag 14, zaterdag 15 februari. Zet het vast in je agenda.

 

Groet LWOG

 

Wim Freriks

Frits Majoor

Wim van Cappelle

                                                                                                                   Onze startlocatie per 2013

Onze Sponsoren 

 

        Rode Kruis Amersfoort

Onze binnen locatie's

          Onze start locatie

Olde-molle2

          Caferust Varsseveld

      Grote rust halverwege

Laatste binnenrust

Ciko'66

                Finish lokatie

Onze herinneringen

Pinsmore 

               Pins&More

Button-kampioen

       Button kampioen